Lady Popular
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodošli!

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ljubavne priče iz vašeg razreda?

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Ljubavne priče iz vašeg razreda? Empty Ljubavne priče iz vašeg razreda? Čet Jan 05, 2012 11:13 pm

Lady Yasmin

Lady Yasmin

Kod mene ima puno njih, a najpoznatije su dve. Uskoro ću vam ih postati, a do tada vi pišite svoje. Smile

2Ljubavne priče iz vašeg razreda? Empty Re: Ljubavne priče iz vašeg razreda? Pet Jan 06, 2012 4:33 am

Lady Yasmin

Lady Yasmin

1.priča

Kod mene u razredu imaju 2 najbolja druga. Nazvaću ih A i B. I tada se A zaljubio u mene, ali i B, a meni se više sviđao B. Nakon nekog vremena, B se sviđala jedna druga devojčica (C), ali se onda A zaljubio u nju, pa se C zaljubila u A. Onda su se na kraju A i B zaljubili u jednu devojčicu (D), a ona voli B još. Za to vreme, A je našao jednu devojčicu (E) i voli je, ali je nastavnica stavila da B i E sjede zajedno, a E mnogo priča sa B. Šta mislite šta će se desiti? Nemam pojma. Ali, stvarno su zapetljani, nikako ne mogu da ih zamislim kao najbolje drugove. Tako da je naš razred pun luđarija. Uskoro stiže i druga priča.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu